Behandlingar – bästa spatipsen

När du känner att du vill lyxa till livet lite extra finns det ingenting som passar så bra som att boka några sköna behandlingar på ett spa. Ett spa är ett ställe för avslappning och rekreation där du och ditt välmående är i centrum. För att må så bra som möjligt finns det ett flertal olika behandlingar som passar de flesta. Vad sägs som en skön massage för händerna, fötterna eller varför inte för hela kroppen? För att få extra uppmjukade muskler är det skönt att sitta i bastun både före och efter, eftersom värmen gör att kroppen slappnar av ordentligt.

När man har bokat ett spabesök finns det vanligtvis så många olika behandlingar att det kan vara svårt att veta vilken man ska välja. Något som de flesta brukar uppleva som en härlig stund är så kallade kurbad. De innebär vanligtvis att du sänker ned hela din kropp i ett perfekt tempererat bad som är doftsatt med jasmin, lavendel eller något liknande. Om du väljer att tillsätta en badolja blir din hud återfuktad samtidigt som du badar. Detta är ett bra alternativ för den som vill gå på spa och uppleva de olika kurerna men föredrar att vara själv en stund.

Behandlingar för hela kroppen

På de flesta span kan man välja mellan behandlingar för enskilda kroppsdelar eller för hela kroppen. En ibland bortglömd men väldigt uppskattad variant är att skämma bort sina fötter lite extra. Boka en komplett fotbehandling som innehåller ett varmt fotbad, exfolierande peeling, skön massage och kanske en värmande paraffininpackning. Vi går trots allt på våra fötter varje dag och trycker ofta ned dem i trånga skor, därför är det härligt att då och då ge dem lite extra uppmärksamhet. Många spabehandlingar som är inriktade på fötterna ger även möjligheten att få dina tånaglar lackerade i en valfri färg. Testa själv och upplev hur bra dina fötter kan må.

Behandlingar är skönt för fötterna