Aromatique – auktoriserad hudterapeut i Kalmar

En hudterapeut är rätta lösningen för att komma till rätta med hudrelaterade problem. Personen du besöker har en grundlig utbildning bakom sig och en passion för sitt yrke. En skicklig hudterapeut kan erbjuda ett brett utbud av behandlingstyper inom skönhet och hudvård. Hudanalys, ansiktsbehandling, pedikyr och manikyr är vanliga tjänster som ingår i utbudet, men detta varierar beroende på din hudterapeuts tyngdpunkt. Hårborttagning finns med i så gott som varje terapeuts tjänster. Trött eller dålig hy och misskötta naglar kan tynga dig mer än du kanske inser och efter ett besök hos en kunnig terapeut känner du dig en bra bit fräschare och muntrare.

Det är viktigt att du letar upp en auktoriserad hudterapeut, så att resultatet blir så bra som möjligt. Denna har avslutat en utbildning som är godkänd av Sveriges Hudterapeuters Riksorganisation och som garanterar ett stort antal studietimmar och mycket övning innan terapeuterna släpps ut på marknaden. Om du själv är intresserad av att utbilda dig, så finns de flesta utbildningarna i Sverige i Göteborg, Malmö och Stockholm. Här har du har att välja mellan privata utbildningsinstutut eller yrkeshögskolor. Det finns naturligtvis en mängd bra utbildningar utomlands också. Ta hjälp av den internationella sammanslutningen för hudterapeuter, CIDESCO, för att hitta fram till ett bra val.

Hudterapeut med känsla för individen

Hos Aromatique i Kalmar möter du hudterapeuter med erfarenhet, som har förmågan att möta individen på ett kunnigt sätt. En hudterapeut som jobbar på Aromatique ska både förstå sig på sitt yrke och de människor som kommer till oss för olika terapier. Vi erbjuder allt från hårborttagning och manikyr, till ansiktsbehandling och hudanalys. Vi tycker att det är viktigt att ta hand om sig själv för att må bra, och hjälper dig med teman som har med hud och skönhet att göra. Hos oss har du alltid en samtalspartner som är öppen för att sätta sig in i ditt ärende och utföra ett utmärkt arbete som du vill ha det.

Hudterapeut